Resumé

De seneste seks år har Agenda Group udviklet og afviklet SimCorps årlige internationale klient- og netværksmøde IUCM – International User Community Meeting. Hvert år samles mellem 500 og 700 klienter, eksperter, partnere og øvrige interessenter i en europæisk storby, hvor de deltager i et tre dage langt program af både strategisk og praktisk værdi.

HVAD

Konference

HVEM

SimCorp-kunder og samarbejdspartnere

HVOR

Barcelona, Berlin, Stockholm, Geneve, Amsterdam, Paris, København, Hamborg

HVORNÅR

2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017

Formål

Det indledende formål med IUCM var at etablere et tilbagevendende arrangement, der kunne tjene som den primære markedsføringsindsats for SimCorp og samtidig fungere som en platform, hvorpå SimCorp kan engagere deres kunder og samarbejdspartnere fra rundt om i verden gennem loyalitetsfremmende aktiviteter. En vigtig faktor i forhold til IUCM-konceptet er, at relevans og kvalitet – i såvel indhold som oplevelse – bevares og fungerer til trods for skiftende lokationer.

Hvad vi gjorde

Hvert år hjælper Agenda Group med at konceptualisere den overordnede ramme for arrangementet samtidig med, at vi er ansvarlige for at planlægge, producere og eksekvere det. Alt fra mødedesign, kommunikation, generelt indhold, opsætning af demostande, udvikling af produkttjenester samt den generelle oplevelse og den vigtige afsluttende galla-netværksmiddag er ud- og afviklet af Agenda Group i tæt samarbejde med SimCorp selv.

Resultater

Indtil videre har samarbejdet med SimCorp taget Agenda Group på en rejse gennem europæiske metropoler såsom Berlin, Stockholm, Geneve, Amsterdam, Paris, København og senest Hamborg – med flere på vej i fremtiden. IUCM-konceptet har vist sig at fungere forrygende ud igennem de varierende lokationer, og arrangementet har styrket SimCorps brand gennem længerevarende involvering af kunder og partnere, der alle ser frem til at vende tilbage til det følgende års IUCM. Gennem årene er deltagerantallet vokset fra omkring 350 til 700, og tilbagemeldingerne har udelukkende været positive. Set i et lidt bredere perspektiv har IUCM bidraget til at positionere SimCorp ved at fremme en involverende og engagerende dialog med deres nøgleinteressenter.

Before we are all dragged into other businesses, I wanted to say 'Thank You So Much' for executing a fantastic IUCM! I am very thankful for your professional services over the past week, attentiveness to details and (pro-)active support. All very crucial for the success of this year's IUCM, and the smooth cooperation between our team

Barbara Hennekens, Director Global Marketing Communications

Kontakt os

Hvis du kan lide vores arbejde

SE ANDRE CASES

MED DE BRANDS SOM VI HAR AKTIVERET