Agenda Group
reflekterer

"Agenda Group reflekterer” er et tilbagevendende segment, hvor vi hver måned udforsker det, der rører sig, sætter spor og peger fremad i eventbranchen.

Agenda Group reflekterer: Fundamentet for at skabe kreativitet

I dette afsnit af ‘Agenda reflekterer’ undersøger vi fundamentet for at skabe kreativitet. Og hvordan nye medier, såsom TikTok, i højere grad bliver en del af brandets fortælling og derfor forenes med events og konferencer. Til at reflektere med os har vores direktør, Anders Hageskov, igen inviteret de to kreative Ole Caspersen og Henrik Lenz med i studiet.

Agenda Group reflekterer: Vigtigheden af kreativitet og zorba

I dette afsnit reflekterer vi over kreativitetens rolle og betydning for at skabe forretningsmæssige resultater. Og vi giver svaret på, hvad zorba har med det gode arbejdsmiljø at gøre. Til at reflektere med os har vi inviteret Henrik Lenz og Ole Caspersen fra bureauet Fosbury med i studiet.

Agenda Group reflekterer: Transaktions- eller relationsbaseret samarbejde

Hvad er forskellen på et transaktions- og relationsbaseret samarbejde mellem bureau og kunde? Og hvad kræver det at holde et stærkt samarbejde ved lige over tid? De spørgsmål dykker vi ned i i dette afsnit af “Agenda reflekterer, hvor vores direktør, Anders Hageskov, har glæden af igen at have Susan Blindbaek Vestergård, Sponsorship Manager hos Gjensidige, med i studiet som repræsentant for kundeperspektivet.

Se med, når vi sammen med Lotte Thor stiller skarpt på forudsætningerne for det gode samarbejde mellem bureau og kunde. 

Agenda Group reflekterer: Kemi er altafgørende

Hvor vigtigt er det at vælge den rigtige partner? Hvad betyder fagligheden? Og kemien? Det er temaerne i det nyeste afsnit af “Agenda reflekterer”, hvor vores direktør, Anders Hageskov, har glæden af igen at have Susan Blindbaek Vestergård, Sponsorship Manager hos Gjensidige, med i studiet som repræsentant for kundeperspektivet.

Se med, når vi sammen med Lotte Thor dykker ned i forudsætningerne for det gode samarbejde mellem bureau og kunde. Vil du vide mere? Så tag fat i Anders på 21 99 94 84.

Agenda Group reflekterer: Tillid skal være gensidig

Hvad karakteriserer et godt samarbejde mellem bureau og kunde? Hvor meget betyder kemien? Og hvor vigtig er tilliden? Det er temaerne i det nyeste afsnit af “Agenda reflekterer”, hvor vores direktør, Anders Hageskov, har glæden af at have Susan Blindbaek Vestergård, Sponsorship Manager hos Gjensidige, med i studiet som repræsentant for kundeperspektivet.

Lyt med, når vi sammen med Lotte Thor Høgsberg stiller skarpt på fundamentet for det gode samarbejde mellem bureau og kunde.

Agenda Group reflekterer: Værdien af lyddesign

Et lydbillede er i høj grad med til at påvirke sanserne. Men præcis hvordan skaber det værdi, når det gælder konferencer og events? Og hvordan udvikler man et lyddesign?⁣

De spørgsmål dykker vi ned i i dette afsnit af “Agenda reflekterer”, hvor vores direktør, Anders Hageskov, og lyddesigner Kristian Luc stiller skarpt på lyddesign i selskab med Lotte Thor. Lyt med, og bliv klogere på lydens rolle og funktion i arbejdet med oplevelseskommunikation.

Agenda Group reflekterer: Betydningen af lyddesign

Hvordan udvikler man et skræddersyet lyddesign til et fysisk event? Hvor stor en forskel gør det for eventet? Og hvordan sørger man for, det understøtter eventets overordnede formål?

De spørgsmål stillede vi os selv for nylig, da en af vores kunder efterspurgte et auditivt spor til deres internationale lederkonference. Lyt med, og bliv klogere på lyddesign i dette afsnit af “Agenda reflekterer, hvor vi har vores direktør, Anders Hageskov, og lyddesigner Kristian Luc i studiet med Lotte Thor.

Agenda Group reflekterer: Vigtigheden af at arbejde med sanser

Sanserne er i højsædet hos Agenda Group, hvor vi sætter en ære i, at jeres event, møde eller konference bliver en helhedsoplevelse, der stimulerer alle sanser. Det gør vi, fordi oplevelser, hvor flere sanser engageres, ifølge neurovidenskaben er mere mindeværdige for deltagerne.

Vi insisterer derfor på, at hver eneste produktion skal skabe multisensoriske indtryk, der når nye højder, og som sætter sig på nethinden hos deltagerne. I dette afsnit af “Agenda reflekterer” dykker vores direktør, Anders Hageskov, ned i vigtigheden af at arbejde med sanser.

Agenda Group reflekterer: Fundamentet for at skabe et event

Hvad er de aller vigtigste overvejelser, når man skal skabe et event i 2022? Hvornår skal man gå den fysiske vej? Og den digitale? Det giver vores direktør, Anders Hageskov, et bud på i vores nyeste segment “Agenda reflekterer”, hvor vi i dette afsnit stiller skarpt på valg af indhold, formater og kanaler.

Agenda Group reflekterer: Events som en del af et kommunikationsforløb

Hvad karakteriserer et rigtig godt event? Og hvordan tilrettelægger man et event, der sætter spor hos målgruppen? Det er temaerne i det nyeste afsnit af “Agenda reflekterer”, hvor vores direktør, Anders Hageskov, i dialog med Lotte Thor dykker ned i vigtigheden af at se et event som en del af et kommunikationsforløb og ikke blot en enkeltstående begivenhed.

Agenda Group reflekterer: Hybride events

I eventbranchen hersker der mange spørgsmål om hybride events, men der findes ikke nødvendigvis endegyldige svar på dem alle.

Hybride events, der kombinerer det bedste fra den fysiske og digitale verden, er for mange et uudforsket territorium, der de seneste år har tvunget eventplanlæggere over hele verden til at udfordre branchens modus operandi. For hvordan disrupterer man årtiers forretningsmodel? Hvilke udfordringer opstår? Og hvad skal man være særligt opmærksom på?

Det giver vores direktør, Anders Hageskov, et bud på i vores nyeste format, “Agenda Group reflekterer”, der bliver et tilbagevendende segment, hvor vi udforsker det, der rører sig, sætter spor og peger fremad i eventbranchen – denne gang i selskab med journalist og moderator Lotte Thor Høgsberg.

Sign up to our newsletter

Receive a bi-monthly dose of inspiration, industry news, and much more. No spam, ever. Just great stuff.